Wij willen graag alle mensen bedanken die dit project mogelijk hebben gemaakt en alle fans die Pilot en The Alan Parsons Project gesteund hebben door de jaren heen.

A Pilot Project is opgedragen aan de nagedachtenis en de erfenis van Eric Woolfson. We herinneren ons de goede tijden die we hadden door zijn nummers tot leven te brengen, maar ook het werken met Eric en Alan en alle Project-muzikanten en vaste waarden, zoals Stuart Elliott, Andrew Powell, Chris Rainbow, Lenny Zakatek, John Miles, Richard Cottle en Colin Blunstone. We delen veel herinneringen en we hebben vriendschappen gesloten die een leven lang meegaan.

We willen ook graag onze vrouwen Maria en Leila en onze families bedanken voor de voortdurende steun, het geduld en begrip tijdens de vele uren, weken, maanden en jaren tijdens het maken van dit project en al onze vele muzikale ondernemingen. Ze hebben altijd onze liefde.

Onze oprechte dank gaat uit naar onze manager en creatief directeur, Kirk Kiester. We hebben geboft met zijn ondersteuning, wijsheid en adviezen. Kirk heeft altijd stevig zijn mening geuit, en zonder zijn toewijding en steun zouden we nooit zover zijn gekomen. Kirk wil graag zijn vrouw Anita en zijn familie bedanken voor het omgaan met de talloze uren en jaren (en een flink aantal gemiste maaltijden) die hij heeft gewijd aan het promoten van alles betreffende Pilot en The Project.

Dank aan Jill "Ace" Singletary voor haar geweldige grafische kunst en artwork. Het artwork voor A Pilot Project is verzorgd door Jill Singletary. We zijn blij met haar ideeën, haar manier van communiceren en de snelheid waarmee ze het een en ander gedaan heeft gekregen. Ze heeft fantastisch samengewerkt met Kirk aan de artwork op de cover, het boekje en de informatie. Haar hulp bij het maken van onze websites wordt ook zeer gewaardeerd. Haar achtergrondzang zorgde voor een mooie afwerking bij Children of the Moon. Jill heeft veel succes met haar illustraties, design, animaties, fotografie en muziek. Ga naar haar website om meer te weten te komen. Het was een genoegen om met haar samen te werken aan dit Project.

Dank aan alle anderen die hebben bijgedragen aan dit Project, waaronder David's dochters Katy McPhail en Sara Paton (achtergrondzang op Breakdown), evenals Kenny Hutchison (accordeon op Nothing Left to Lose), Moray Innes (Sax op Old and Wise), en Alejandro Arias (fluit op Can't Take it With You).

Dank aan alle professionals op muziekgebied en fans over de hele wereld, die te talrijk zijn om op te noemen, die ons gesteund hebben door de jaren heen, waaronder Toshi Nakada van Cool Sound, Hiroshi Kuse en Shotaro Yoshida van Air Mail Recordings, Beagle Hat en Sheep, en de APP Roadkillers. Speciale dank aan degenen die hebben geholpen bij het vertalen van onze websites, zodat fans over de hele wereld door onze sites kunnen surfen in hun moedertaal, waaronder André Kloppenburg, Roelant van de Riet, Mariko Oyama, Leila Bairnson, Xavier Martinez, Lennart Koschella, Francesca Fini, en Philippe Claerhout.