Een Pilot-project wordt binnenkort gelanceerd bij een vliegveld bij jou in de buurt. Wees voorbereid om aan boord te gaan! A Pilot Project is als download beschikbaar in MP3 en FLAC op onze websites vanaf eind juli, en is ook wereldwijd beschikbaar op onder andere iTunes en Amazon. We hebben ook een zeer gelimiteerd aantal CD's in digipak met prachtig artwork en extra informatie. Het artwork is gemaakt door Roadkill's eigen Jill "Ace" Singletary. Op de de pagina 'Koop de CD' kunt u door een voorbestelling te plaatsen alvast de 'limited edition' bestellen. De CD wordt uitgebracht op 3 augustus 2014. Iedereen die een voorbestelling plaatst voor de CD, ontvangt ook een speciaal MP3-interview over het ontstaan van A Pilot Project. Voorbestelde CD's worden voor of op 3 augustus 2014 verzonden. Je zult het MP3-interview via e-mail ontvangen kort nadat je de voorbestelling geplaatst hebt.


A Pilot Project zal ook worden uitgebracht in Japan op 24 juli 2014, op het Air Mail Recordings label. De CD zal als mini-LP worden uitgebracht met daarop een alternatieve 'unplugged'-versie van Dancing on a Highwire als bonustrack.


Bezoek de MP3-pagina om alvast een voorproefje van de songs van A Pilot Project te beluisteren. Om de laatste ontwikkelingen rond Pilot en A Pilot Project bij te houden kun je, behalve door je op te geven voor de e-maillijst, ook Pilot volgen via Twitter en ons liken en volgen op Facebook!

Een nieuwe officiële Pilot-website is ook onderweg, dus hou deze site in de gaten om te weten te komen wanneer die online is.