Hieronder staan links naar de officiële websites van Pilot, David Paton, Ian Bairnson, David Paton Songs, The Alan Parsons Project, Alan Parsons en andere APP-gerelateerden. Bezoek onze officiële website voor meer links met betrekking tot ons werk en onze carrières.

PILOT MAGIC MUSIC

De nieuwe officiële website van Pilot. Hier kun je alles vinden wat je altijd al wilde weten over Pilot's verleden, heden en toekomst. De website is snel in de lucht!

DAVID PATON

Op de officiële website van David vind je heel veel leuke informatie over David en zijn carrière. Er zijn exclusieve foto's te zien en MP3's te beluisteren, en je kunt zelfs vragen stellen aan David over zijn carrière buiten Pilot. Bekijk de site meteen!

IAN BAIRNSON

Op de officiële website van Ian's vind je ook heel veel leuke informatie over Ian Bairnson. Er zijn prachtige foto's te zien, er is een uitgebreide discografie met MP3-clips van zijn gitaarwerk, en heel veel meer.

DAVID PATON SONGS

Bezoek David's site voor zijn platenlabel David Paton Songs, om alles te weten te komen over zijn meest recente projecten als songschrijver, muzikant en producer. Je leest over de nieuwste releases op zijn label, kunt luisteren naar clips en alles wat er gebeurt in zijn studio. Je kunt er ook cd's kopen. Bekijk zijn studiodagboek om op de hoogte te blijven van zijn nieuwste werk.

THE ALAN PARSONS PROJECT

De officiële website van The Alan Parsons Project.

ERIC WOOLFSON

De officiële website van Eric Woolfson (1945-2009), die de mede-oprichter, belangrijkste songwriter, tekstschrijver en dikwijls leadzanger was van The Alan Parsons Project. Hij schreef ook vijf musicals (Dancing Shadows, POE, Gambler, Gaudi en Freudiana) die over de hele wereld zijn uitgevoerd.

ALAN PARSONS

De officiële website van de legendarische engineer en producer Alan Parsons. Bezoek zijn nieuwe site en kom alles te weten over zijn recente werk.

ANDREW POWELL

De officiële website van Andrew Powell, gerenommeerd componist, arrangeur, dirigent, producer en muzikant voor concerten, platen, films, televisie en theater. Hij heeft gewerkt met artiesten van Boulez tot Stockhausen en van Kate Bush tot Kansas, en van klassieke orkesten en fanfares tot rock- en theatergroepen. Hij combineerde al deze stijlen als arrangeur en dirigent voor The Alan Parsons Project.

STUART ELLIOTT

Stuart was de drummer van The Alan Parsons Project (ongeveer 10 albums) vanaf "Pyramid". In de jaren 90 had Stuart een grote rol in het voor het eerst live ten gehore brengen van de muziek van The Project, en had belangrijke bijdragen aan alle soloalbums van Alan Parsons. Hij toerde uitgebreid van 1994 tot 2000 als de Alan Parsons Live Project, waarbij de band onder andere de Verenigde Staten aandeed, Zuid-Amerika, Japan en het grootste deel van Europa (6 of 7 keer in die periode).